ALDE: Asaftei (Neamţ), sub mâna dreaptă a lui Tăriceanu. Lansare de candidaţi la Iaşi ALDE: Asaftei (Neamţ), sub mâna dreaptă a lui Tăriceanu. Lansare de candidaţi la Iaşi
Circa 1.300 de membri și simpatizanți ai ALDE Neamţ au participat, sâmbăta trecută, la Conferinţa Regională de Lansare a Candidaţilor pentru Parlamentul European, ocazie... ALDE: Asaftei (Neamţ), sub mâna dreaptă a lui Tăriceanu. Lansare de candidaţi la Iaşi

Circa 1.300 de membri și simpatizanți ai ALDE Neamţ au participat, sâmbăta trecută, la Conferinţa Regională de Lansare a Candidaţilor pentru Parlamentul European, ocazie cu care  „au aflat despre planurile formațiunii, despre proiectele de care Moldova se bucură datorită guvernării asigurate de ALDE”, a declarat preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei.

„O zi în care alături de doi dintre colegii mei de la Neamț – Vasilica Crețu, primar de Dobreni, și Ovidiu Niță – primar la Borca, ne-am întâlnit cu delegații ALDE din Moldova, avându-l în mijlocul nostru pe domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu”, a precizat preşedintele liberal-democraţilor nemţeni.

De altfel, Ion Asaftei a sta aproape de liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu, în marea majoritate a timpului petrecut la Iaşi . Cum se vede şi în fotografii, preşedintele nemţean a ţinut aproape de … dreapta politică a lui Tăriceanu, preşedinte care şi-a pus de câteva ori braţul drept pe colegul său de la Neamţ.

„Continuăm campania! Vrem și știu că vom avea succes cu candidații noștri, căci sunt oamenii cei mai potriviți pentru a reprezenta România la Bruxelles, pentru a reda demnitatea României și tratamentul egal ce se cuvine unei națiuni suverane”, a adăugat Ion Asaftei, pe pagina sa de socializare.

Viaţa Nemţeană