Accident între un autoturism şi o căruţă la Roznov Accident între un autoturism şi o căruţă la Roznov
Astăzi, în jurul orei 14:43, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în orașul Roznov,... Accident între un autoturism şi o căruţă la Roznov

Astăzi, în jurul orei 14:43, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în orașul Roznov, la ieșirea spre Săvinești.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj de la SAJ. 

În urma accidentului rutier produs între un autoturism și o căruță au rezultat două victime. Până la ajungerea forțelor de intervenție, șoferul a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. 

Șoferul autoturismului (71 de ani) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, dar a refuzat transportul la spital. 

Conducătorul atelajului a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Viaţa Nemţeană