Accident cu victime la Timişeşti Accident cu victime la Timişeşti
Duminica, 19.05.2019, la ora 10:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență... Accident cu victime la Timişeşti

Duminica, 19.05.2019, la ora 10:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea un accident rutier in com Timisesti sat Dumbrava, in accident fiind implicat un autoturim Dacia Logan.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Targu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Neamt 1 ambulanta cu asistent medical.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au identificat 4 persoane participante la trafic care au fost in autoturism, din care 3 adulti si 1 copil. O femeie in varsta de 59 ani constienta,  prezenta TCC si plagi la nivelul fetei si gatului si a fost preluata de catre echipajul SAJ, iar copilul in varsta de 6 ani care prezenta TCC minor si escoriatii si mama acestuia in varsta de 39 ani care prezenta TCC minor au  fost preluate de catre ambulanta SMURD de prim ajutor.

Viaţa Nemţeană