Absolut meritat! Ion Strătilă, premiul de excelenţă a Ambasadorilor Nemţeni Absolut meritat! Ion Strătilă, premiul de excelenţă a Ambasadorilor Nemţeni
Un nume de necontestat, o valoare autentică, remarcată prin profesionalism, seriozitate şi competenţă, directorul SC RIFIL SA, ION STRĂTILĂ a obţinut Premiul Galei Ambasadorilor... Absolut meritat! Ion Strătilă, premiul de excelenţă a Ambasadorilor Nemţeni

Un nume de necontestat, o valoare autentică, remarcată prin profesionalism, seriozitate şi competenţă, directorul SC RIFIL SA, ION STRĂTILĂ a obţinut Premiul Galei Ambasadorilor Nemţeni, ediţia a II-a. De asemenea, SC RIFIL Săvineşti SA, societatea pe care o conduce, a fost câştigătoarea categoriei Mecenat din cadrul acestei ediţii.

Premiile au fost înmânate în cadru festiv joi seara, la Cinematograful Dacia din Piatra Neamţ.

Despre RIFIL, Ticu Lăcătuşu spunea: „Este vorba de compania care a fost alături de mine în mai toate expediţiile pe cele 7 continente!”

Categoria Mecenat din Gala Ambasadorilor Nemţeni 2018 a avut nominalizate 5 societăţi din Neamţ, printre care şi RIFIL.

MECENATUL în Dictionarul Explicativ al Limbii Române se defineşte ca fiind Protecție și sprijinire acordate artelor, literaturii și științelor din partea unui mecena. – Din it. mecenate.

În accepţiunea de faţă, Mecena este acea instituţie/firmă/persoană fizică etc care sprijină financiar activităţile non profit din toate domeniile din Neamţ. RIFIL SA Săvineşti este, în accepţiunea noastră, firma care a meritat din plin să obţină acest premiu al Galei Ambasadorilor Nemţeni, pentru cei aproape 30 de ani de când este unul dintre principalii sponsori/sponsorul principal/singurul sponsor-sprijin al marilor evenimente.

Chiar dacă prezentarea făcută pe site-ul Galei Ambasadorilor Nemţeni este sumară, suntem în măsură să vă spunem că RIFIL SA este societatea care a făcut posibile mari performanţe; care stă în spatele asociaţilor care ajută bolnavii; care sponsorizează arta, cultura, sportul, tot ce tinde spre bine, spre performanţă.

Doar un exemplu: Alpinistul Constantin Lăcătuşu a intrat de mult în istorie. Nemţeanul în vârstă de 52 de ani a fost primul alpinist român care a ajuns pe „acoperişul lumii”. De asemenea, Ticu Lăcătuşu este singurul român care a urcat pe cele mai înalte vârfuri ale celor şapte continente!

Iată ce declara marele alpinist român, referindu-se la unul din proiectele sale:  Când părea să fi intrat în impas financiar, salvarea a venit pe neaşteptate de la  RIFIL SA , care s-au oferit, cu extremă generozitate, să sprijine finalizarea proiectului. Bucuria a fost imensă, cu atât mai mult cu cât este vorba de omul şi compania care au fost alături de mine în mai toate expediţiile pe cele 7 continente, din Antarctica până pe Everest şi cunosc foarte bine exigenţa lor în a selecta proiectele demne de interes.

Viaţa Nemţeană