A făcut-o pe nisnaniul la semnalul poliţiştilor şi acum se plimbă prin instanţa penală A făcut-o pe nisnaniul la semnalul poliţiştilor şi acum se plimbă prin instanţa penală
Un cetăţean din Agapia a încercat marea cu degetul şi l-a cam luat valul. Nu a oprit la semnul poliţiştilor iar când a fost... A făcut-o pe nisnaniul la semnalul poliţiştilor şi acum se plimbă prin instanţa penală

Un cetăţean din Agapia a încercat marea cu degetul şi l-a cam luat valul. Nu a oprit la semnul poliţiştilor iar când a fost prins….

Vineri, orele 12:00, polițiștii Postului de Politie Agapia au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DC 168 – Agapia, însă conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii l-au urmărit și l-au identificat, ca fiind un localnic, în vârstă de 50 ani. În urma verificarii în bazele de date, a reieșit că acesta avea retinut permisul de conducere. De asemenea, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infractiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul de la prelevarea de probe biologice”, spune un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

Viaţa Nemţeană