800 de câini şi pisici vor fi sterilizaţi în Piatra Neamţ 800 de câini şi pisici vor fi sterilizaţi în Piatra Neamţ
Vineri, 11.08.2017, medicii voluntari din cadrul Asociației franceze de protecția animalelor Mukitza vor fi prezenți în Piatra-Neamț, în cadrul campaniei de sterilizări a animalelor cu... 800 de câini şi pisici vor fi sterilizaţi în Piatra Neamţ

Vineri, 11.08.2017, medicii voluntari din cadrul Asociației franceze de protecția animalelor Mukitza vor fi prezenți în Piatra-Neamț, în cadrul campaniei de sterilizări a animalelor cu sau fără stăpân care se derulează în această perioadă în întreg județul Neamț.  Obiectivul campaniei îl reprezintă sterilizarea a 800 de animale, câini și pisici.

         Acțiunea se derulează la sediul SC Salubritas SA din strada Muncii nr. 3, începând cu ora 09:30, iar programările sau alte informații se pot obține la numărul de telefon  0741.119.653.

”Le mulțumesc inițiatorilor acestei campanii și îi asigur de întreg sprijinul societății Salubritas. Îi invit pe toți proprietarii de patrupede să profite de ocazie și să

apeleze cu încredere la personalul medical specializat implicat în această campanie. În funcție de numărul solicitărilor, reprezentanții Asociației Mukitza vor sta și mai multe zile în Piatra-Neamț” a declarat primarul Dragoș Chitic.

         Conform Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special.

Viaţa Nemţeană