Accident cu persoană încarcerată la Târgu Neamţ Accident cu persoană încarcerată la Târgu Neamţ
În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, a avut loc un accident rutier cu victima încarcerata in Targu Neamt. La locul evenimentului s-au deplasat... Accident cu persoană încarcerată la Târgu Neamţ

În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, a avut loc un accident rutier cu victima încarcerata in Targu Neamt. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospeciala de lucru cu apa şi spuma cu modul de descarcerare şi o ambulanta SMURD. S-au deplasat şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Ora 07:59: Persoana încarcerata a fost extrasa din autoturism. Este vorba despre un bărbat care era soferul unuia din autoturisme. Împreuna cu o femeie din autoturism, au fost preluaţi de catre echipajele SAJ si transportate la spital. Toate persoanele sunt constiente. 
08:00:  Echipajul SMURD de prim ajutor monitorizează o altă persoana care a fost implicataă în evenimentul rutier.

IPJ Neamţ: Din cercetările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Mărășești, din direcția Fălticeni spre Tîrgu-Neamț, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din Răucești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a unei femei, de 43 de ani, din Tîrgu-Neamț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Viaţa Nemţeană